FÖRETAGET
NYHETER
TITAN
KOPPAR-
LEGERINGAR
NICKEL-
LEGERINGAR
FÄSTELEMENT
GALVANISK
YTBEHANDLING
TUNGMETALLER
VOLFRAM
MOLYBDEN
TANTAL
ANDRA METALLER
DATABLAD (PDF)
KONTAKTA OSS
BADVÄRMARE
TEFLONBADVÄRMARE, IMPERVIO
Impervio var vår första teflonbadvärmare och är således beprövad under flera år. Värmaren är korrosionsbeständig och har kraftiga skyddsplattor runtom. Ett bra val för er som önskar en värmare som tål lite mer. Effekt 0,5-12 kW.

Broschyr (pdf)


TEFLONBADVÄRMARE, POPULAR
Popular har ett mer förenklat utförande än Impervio och kan därmed levereras till en betydligt lägre kostnad. Främsta skillnaden är att Popular inte har ett lika omfattande stötskydd. Värmaren har dock en glesare lindning vilket ger bättre genomströmning samt underlättar rengöring. Effekt 0,5-9 kW. Popular finns nu även i ett runt, ett cylindriskt och ett kvadratiskt utförande.
Broschyr (pdf)


DOPPVÄRMARE
Vi levererar doppvärmare i porslin, stål, rostfritt syrafast (AISI 316) och titan från Jevi, Danmarks största producent av elvärmeprodukter. Flera standardutföranden finns. Även kundanpassat. Effekt 0,5-4 kW.

Broschyr (pdf)


ELDOPPVÄRMARE
En värmare av högsta kvalitet, tillverkad i Danmark, där ni som kund bestämmer det slutliga utseendet. Värmaren är lämplig för de högre effekterna 5-20 kW och tillverkas av stål, rostfritt syrafast stål eller titan.

Broschyr (pdf)


Fotnot: Ingen av badvärmarna ovan bör användas för privat bruk, utan är enbart godkända för användning i galvaniska ytbehandlingsbad.

    Anodkorgar
    Fästelement
    Halvfabrikat, rör
    Rörslingor
    Termoplasttvingar
    Titanhängare
    Ädelmetallbelagda
      titananoder

    Datablad